2010. június 17., csütörtök

ESETLEGES HELYESÍRÁSI HIBÁKÉRT BOCSÁNAT, ÉjJEL EGY ÓRA VOLt, VAN :)

Sziasztok!

Először is, millió bocsánat, mind,az olvasóktól, mind a csajoktól, hogy lecseréltem a jelszót, de ezt nyc_girl nem rakta volna ki, én viszont úgy érzem nektek olvasóknak tudnotok kell pár dolgot.
(azt se tudom, hol kezdjem:/)
Talán kezdem ott, hogy kiszállok ebből az egészből! Bocsánat, az olvasóktól ( bár van egy olyan sanda gyanúm engem eddig se szívleltetek és ezután sem fogtok:))
Az első, ami miatt kiszállok, ami egyszerűen már tényleg az idegeimre megy ( a szó szoros értelmében nem a mindennapiban) az az, hogy a legtöbb író társam itt lenéz. Voltak közös beszélgetéseink (pontosan 3, kettő az egész kezdetekor, egy most ) és erősen érződik egyeseken, (több embert értek ez alatt), hogy elnéz engem. Miből kifolyólag azt nem tudom, talán nem tetszik neki ahogy írok, vagy csak kis hülyének tart (17 éves vagyok) nem tudom, nem is érdekel ő gondja!
Második ok amiért kiszállok, mert ez az egész az én ötletem volt. emlékszem mikor télen a buszon ülve néztem a tájat (vidéken kifejezetten szép a havas táj) és töprengtem, hogy vajon belemennének-e azok az írok, akiket gondoltam, ebbe az egészbe. Tetszene-e nekik ez a kis hülyeség. Végül próba cseresznye alapon írtam egy levelet és elküldtem nekik! Bejött, mindegyiküknek tetszett az ötlet és szépen lassan összegyűltünk. Volt egy kezdeti msnes megbeszélés. Mindenki aranyosnak bizonyult. Aztán mg egy. Végül is én neki álltam az első fejezetnek. Őszintén szólva már akkor éreztem egyfajta lenézést a munkámmal kapcsolatban, de nem törődtem vele és lehet nem is igaz, de ez is lényegtelen.
Aztán nálam Spiritnél borult először a bili:/ Imádlak Spirit, mint, embert is tisztelek, mint írót is és imádom a munkáidat, de számomra azt a fejezetet nagyon elbasztad.
Lassan úgy rézem, hogy mániákusan ragaszkodom a valósághű dolgokhoz, de ez nem így van. Egy élő emberről írunk. Robert Thomas Pattinson egy élő ember, ti is láttátok (aszem xD) Spiritről tudom, hogy látta, mivel együtt is láttuk. És Robert a büdös életben nem viselkedne így egy nővel. Ember, nem egy vadállat. Lerí róla, hogy sosem tudna ilyet csinálni. Nekem ez nagyon betett ne haragudjatok. Élő emberről ennyire valótlant állítani számorma kicsit abszurd:/ ennyi erővel alkonyatos ficet is írhatunk volna:) És ha Rob tényleg ilyen görény pasas lenne, akkor is, könyörgöm, hol van ideje neki ilyesmit megtervezni és kivitelezni? És Kristen mikor lenne annyira hülye, hogy bedőljön neki? És akkor jön a sablon szöveg, hogy Rob álarcot visel azért ilyen. Nyissátok ki a szemeteket és lássatok, Rob semmilyen álarcot nem visel, csak mi látjuk azt, ami akarunk ő meg meghagyja nekünk ezt, mert így lesz belőle pénze, így marad fent az érdeklődés, meg mert miért változtasson rajta. Ő is sokszor elmondja, hogy csak egy átlag srác. Szerintetek ha 6 ével ezelöt szembe jön veletek az utcán, visítva ugrotok a nyakába? Szerintem simán le is nézitek még a csöves öltözéke miatt.
Na, mindegy. Itt még nem szóltam senkinek semmit, talán nyc_girlnek említettem és annyi volt (ő természetesen nem értett egyet velem)
Aztán jött Sebastian. A drága jó Sebi:D nekem ez sablon, drága lányaim. Akár honnan nézzük, a tököm tele van a szerelmi hármasokból.
Minden Robertes ficbe általában bemászik egy harmadik emberke is és jön a drámázás. És mivel én megszállótan hajkurászom az élethű dolgokat (ha már az életről írunk) ezrét nekem ez sablon. Hölgyeim, mikor választanátok ti, egy kedves, okos intelligens, gazdag, Tökéletes, pasi helyet, a görény bunkót, aki rendben hogy helyes és világsztár, de elvileg a mi Milánkat ez cseppet sem érinti meg.
Elolvastam az utolsó fejeztet és elkönyveltem magamban, hogy számorma sablon, de ha én kerülök sorra akkor majd csinálok valamit, hogy ne legyen az. De jött nyc_girl. Megkérdezte hogy ráérek a közeljövőben, mondtam hogy igen erre, mondta (az ő szavaival élve), hogy megírhatnám, de lenne pár kritérium. Nem tudom nálatok a kritérium milyen fordításban szerepel, de ebben a helyzetben nekem úgy jött le, hogy vagy így írom meg vagy sehogy. Mondtam, hogy mondja (hátha egyet értünk és megírom, úgy hogy neki is jó legyen-kompromisszum) és szépen elmondta, hogy Sebastiannal miket kéne tennem. MEG mondta mit kell tennem. És igen a mondandója végét Úgy zárta Sebastianak ….kell lennie. Számomra ez erős volt és elmondtam neki is, hogy mit, hogyan gondolok ezzel kapcsolatban. Végül is megírhattam a fejeztet, de azért jó lenne ha olyan lenne Sebastian amilyenek ők akarják és itt a lényeg. Hárman vannak én meg egyedül. Nem kell ebbe semmilyen harcot látni, ez szín tiszta logika. Gondoljatok bele én megírom úgy ahogy én gondolom ők pedig tovább írják úgy ahogy ők hárman azt eltervezték. Szép is ha összetart a csapat, de az már nem ha a csapat egyik fele igen, a másikat meg kihagyjuk ebből.
Így jutottam el oda, ahol most tartok. Eldobom az egyik „gyermekem” aki már nem is az enyém mert szinte kitúrtak belőle, de nem baj. Az élet szar és nekem ez már nem ér ennyit. Sírtam miatta, éjszakákat őrlődtem át, hogy mit tegyek és Köszönöm Fanninak, Esztinek és Lindinek, hogy a helyes útra tereltek.
Most elhordhatok mindenek. Mártír, hülye picsa, buta liba, tini, ribanc vagy egyéb, mit bánom én.(lehet igazak is xD előre is köszi a bókokat) Biztos senki nem fog egyet érteni velem, mivel mind a többiek olvasói vagytok. De akkor is úgy éreztem tudnotok kell:D
Ha valakinek lenne kérdése, akkor írjon e-mail, nem gondolom, hogy ezt úgy kéne felfogni mintegy maffia háborút vagy hasonlót, mert Egyesek úgy fogták fel, egyszerűen ez a véleményem és mivel más választásom nem volt, hogy ezt közé tegyem így nyúltam ehhez az amúgy aljas módszerhez.
Ja, de kis buta vagyok, elfelejtettem meg említeni, hogy Fanni a barátnőm, a belsős infókat tőlem kapta és igen nyc_girl nekem esett, hogy miért kell a barátaimat ráuszítanom. Kis szívem ha üldözési mániád van máshol éld ki, az én barátaimat nem lehet uszítani, nem kutyák, hanem barátok. Az Ő véleménye volt ez és igen Jé van a világon két egyforma vélemény. Megbeszéltem vele a dolgokat, lehet, hogy ez befolyásolta, nem tudom, nem vagyok ő, de nem én mondtam neki, hogy mit tegyen. Az lehet, hogy miattam írta azt amit mert kiált mellettem és azt is aláírom, hogy talán nem a megfelelő hangnemben mondta/írta, de kicsit pipa volt, mert a barátnője idegeit darabokra vagdosta valaki:/:/
Sajnos rossz tulajdonságom mindent túlreagálni, a barátaim ezt tudják. De ez van, nem tetszik ellehet menni és mivel ők vannak 4-en én meg egyedül ,így most én megyek:D örüljetek pezsgőt nyissatok Stefike távozik:D:D
Remélem azért a story nem sablonba fog átmenni és nem fognak a csajok nagyokat drámázni Sebastiannal, Robbal és Milával.
Legyetek jók és Bocsi, hogy Ezt csináltam de a büszkeségem az önbecsülésem nem hagyott más választást:D:D remélem azért nem utáltok, főleg mert gondolom most a csajoknál is nagy lesz a kavarodás:D mivel kiszállok kell keríteni másik írót gondolom, aki megírja ezt a fejezetett. :(:(boccsi:(
Ja, itt az e-mailem: dorastefania*kukac*freemail.hu
És még egyszer bocsánat:(
Puszi:(:(:(

Ui: egy kis ajánló, ha már itt befejezem a közös pályafutásomat, máshol azért folytatom. Robtól független történet. Három utcalányról szól Hollandiában. Három szemszög. Három élet. Akit érdekel katt:)
http://nightallnight.blogspot.com/

(úristen mit fogok, én ezrét kapni msn-en XD megsúgom, vagy ide írnak majd millio egy komit hogy milyen szemét vagyok vagy msn-en nekem esnek:/:/ xD gyertek gyertek:D:D) Jó ez csak vicc volt bocsi:D:D

A jelszót visszafogom változtatni majd és szólok is róla szóval nyugi és relaxx:D

54 megjegyzés:

  1. Na szia!

    Még mielőtt megfutamodtál, mert másnak nem nevezhetjük, az első dolgom az volt, hogy letöröltelek a partnerlistámról. Így most mindenki olvashatja ezt a rövid üzenetet. Eddig nem bántottalak, nem is foglak, de amit te művelsz, az szánalmas. Te nevezed magad az igazság bajnokának. Pont te, akinek egy értelmes gondolata sincs, csak mások elmondott észrevételeit szajkózza.
    Az amit csináltál, minden csak nem gerinces. Ha már itt olyan nagy arcod van, azt nem értem, miért nem vagy képes elmondani msn-en? Talán félsz? Nyugi, én - veled ellentétben - nem tiltottolak volna le a félelemtől. Remélem, ezek után már nem fogod telesírni a párnádat. Elérted a célodat. Nagyon ügyges voltál. Tőled jobban már senki sem csinálhatná jobban, igazi aljas húzás volt!

    További szép estét!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Stefi!
    Hm.. Hát először is szerintem b*szottul szégyellheted magad, amiért ilyet írtál!
    Félreértés ne essék, én nem olyan vagyok Klaunak, mint neked Fannika, hogy ő kérjen meg engem arra, hogy megvédjem, sőt! le is akart beszélni, de sz*rok ilyenkor rá. Te mit képzelsz magadról?! Egyáltalán gondolkoztál akkor, amikor ezt megírtad?!
    Basszus, te nő... Klau sose adott neked KRITÉRIUMOT, te észlény! Ő csak annyit mondott, hogy jó lenne, ha a sok zagyvaság után végre lenne a sztoriban valami olyan dolog, ami nem csak egy fejezeten át tart.
    Mi az, hogy lenéznek téged?! Eszednél vagy?! Tény és való, hogyha megtanulnál végre lassabban, de ÉRTHETŐBBEN gépelni, akkor határozottan növekedne a népszerűségi indexed, de attól még nem szívtelenek. Gondolom itt Nikire, Candyre és Klaura gondoltál... Hát hm... :/ Egyik sem olyan lány, aki ilyen városi tapló legyen!
    Ez volt az egyik kedvenc mondatom: "Eldobom az egyik „gyermekem” aki már nem is az enyém mert szinte kitúrtak belőle, de nem baj." Hm... Nem kitúrtak aranyom, hanem te magad léptél ki, szóval nem kéne eljátszanod a hattyú halálát!
    Mellesleg... Mielőtt nekem állnál, hogy én nem tudom miről van szó, elmondanám, hogy igenis jártas vagyok a "kulisszák mögött", asszem valahogy így írta az egyik lány... Nah mindegy, lényeg a lényeg,hogy te mondod a csajokra, hogy hátba támadtak, ahhoz képest, te túltettél rajtuk! Magasan...
    Ez volt a másik kedvencem tőled: "Sajnos rossz tulajdonságom mindent túlreagálni, a barátaim ezt tudják." Nah most komolyan... Nem szimplán szokásod, hanem ez a természeted! Elolvastam a közös beszélgetést, a privátokat Klauval, és azt kell, hogy mondjam ,hogy enyhén fogalmazva szeszélyes és sértődős vagy. A semmiből csinálsz elefántot. Elgondolkoztál már ezen?!
    A helyesírásod meg… Khm…Ez a mondat, a mai közösből származik: „ezt modnom én is:D midneki mdonaj hogy a kritikákat si várjuk hát szitne minden ovlaso megemliti ezt a mIlaá sé Robos dolgot hogy egyik tudat ahsadáso msáiknak emg jellem sincs:D oké hogy MI enm iyg ltájuk de ha szitne össze ovlaso Igy ltája akkor nem kéne változtatni rjata?:D nem a történet száltá változtatjuk csak a jelemeket erösitjük:D" Nah… Édesem… Elmondanád, hogy mi a francot akartál írni? Mert még most se tudom megfejteni…
    Nah mindegy, ne mis érdekel! Mindesetre én a helyedben elásnám magam, de te tudod, ha neked ez megérte…
    Szia

    Ui: Amúgy a diszgráfia gyógyítható! Vagy pedig, ha ne mabban a betegségben szenvedsz ,akkor meg tényleg lassítanod kellene a gépelésed tempóján, mert szinte semmit nem lehet belőle érteni! :S

    VálaszTörlés
  3. ex-rendszeres olvasó2010. június 17. 2:25

    Az eddigi felépített kép rólatok összeomlott. Jó volt ez a kis story, bár én nem kommentáltam, nem chateltem ide. Olvastam, mert szerettem. Most viszont olyanok vagytok, mint a viperák. És igazán GERINCES dolog több embernek összefogni egy ellen és cseszegetni. Csak így tovább és hívhatom a gerincgyárat tartásért. De lehet, hogy nem lesz ami megtart titeket. Ja, és ti elvileg barátnők vagytok. Vicces.
    Amúgy meg okoskának üzenem, hogy a diszgráfia nem olyan mint egy megfázás, hogy beveszed az ACC 200-at, két hét pihi az ágyban és meggyógyulsz. Ugyanis ez nem betegség... De ja te tudsz rá orvosságot, akkor irány a medimpex mert egész jól fizetnek az ilyen innovatív dolgokért.
    Szóval kezet fogok az összes íróval, mert jól megkavarták a kakit!

    Bocs, ha a hangnem nem tetszett. Szólásszabadság.

    VálaszTörlés
  4. Kedves mesy
    először is köszi a töménytelen bókot, igazán meghatóak voltak.
    Úgy emlékszem a múltkor, te írtad, hogy felnőtt vagy és hogy ezáltal jobban látod kicsit a dolgokat, alá írom ennek így kéne lennie,de hogy te kb annyira vagy felnőtt mint én, az is tuti:D
    Akkor sem igazán az jött le a kommentedből, hogy te felnőtt vagy (és itt nem a korhatára gondolok) de ezzel most aztán teljesen elástad magad:/ gondolom ez annyira érdekel mint engem egy hangya élete, de hát ettől ez az igazság
    Elkel, hogy mondjam neked, ha már így aggódsz rétem, hogy nem nem vagyok diszgráfiás sőt szerencsére makk egészséges vagyok. 17 röpke évem alatt még egy picc csontom sem tört el és náthás is utoljára 6 évesen voltam:D egyéb szellemi bajom pedig eddig nem derült ki:D sőt páran még érettebbnek is tartanak a koromnál:D és ez nem ego mert nem értek egyet, de utal arra hogy szellemi gondjaim nincsenek. Fannikának van becézetlen formája is Fanni és a barátnőm, nem kérte meg hogy megvédjem egyszerűen mivel a barátnőm úgy éreztem nem jogos, hogy őt támadjátok. Nehéz felfogni? Te dolgod.
    Most másoljam be még ide is azt a beszélgetés?:D Kicsi arany virág szálam ha annyira mesélt neked klau akkor vagy félre vezetet vagy félre vezetet mert PONTOSAN ezt a szót használta hogy kritérium:D. A lenézés dologról annyit, hogy érzem, mikor néznek le és az hogy valakit lenézel nem függ össze a szívtelenséggel, ez jön az emberből ha akkora az egoja mint a ház és így persze hogy a többi egy kis szar hozzá képest:D:D
    Nem vagyok az aranyod:D:D szerencsére. És igen, kitúrtak te észlény (hogy a szavaiddal éljek) tudod ez az amikor addig baszák az agyad míg nem bírod és kilépsz JÉÉÉ csak nem ez történt itt is O.o ohh mily fura véletlen DE -.- :D
    azt elismerem, hogy nem volt a legszebb dolog, hogy így írtam ide ki, de lássuk be máskép ez az egész lelett volna intézve annyival hogy piff kiszállt és senki nem tudj meg ezeket:D én pedig úgy éreztem tudniuk kell az olvasóknak egy a véleményemet kettő hogy miért lépek, ki mert hogy az nem idő hiány miatt történt.
    Igen túlreagálok dolgokat érzelmes lélek vagyok így születem, apámat pereld, de nem vagyok szeszélyes és sértődékeny bár igen rohadtul haragszom klaura mert lerí róla mit gondol rólam (és az nem szép és mellé még nem is ismer) és mert meg se hallgatja az embert (akár te) csak szajkózza a maga igazát. Ebből látszik milyen elvakult vagy, barátnődet véded és azt mondod elolvastad a beszélgetéseket, hát érdekes mert azokból tisztán lejön hogy nem vagyok sértődékeny pont hogy visszafogom magam és a kompromisszumra törekedek. Én aztán mindenkit megértek mindig, szóval velem lehet beszélni, de ha valaki elvakult azt nem szeretem. És az istenért, ha felnőtt vagy olvasd a sorokat ne pedig azt lásd amit akarsz. (kezdem érteni Rob-ot)

    VálaszTörlés
  5. Ja és egy felnőtt sosem beszélne így egy ember társával. Tőlem most csak azt kaptad vissza amit te adtál nekem. Én szépen írtam le a mondandómat, nem sértegettem senki. Ellenbe te (ebből is látszik hogy elvakult vagy) rögtön nekem támadtál hogy milyen diszgráfiás vagyok meg stb. azzal is kurvára emelted a fényedet, hogy bemásoltad az msn-es beszélgetés egy részeltét. Igen emberek Én Stefi (írnám egésznevem de féltem a szüleimet) msn-en gyorsan ütögetem a billentyűt és ezrét k..va sokszor mellé is nyomom. Ez van akikkel rendszeresen beszélgetek megszokták sőt sosem volt bajuk ezzel szóval ennyit erről:D:D
    Köszönöm a hozzászólásod:D

    Ui: Klau egy szóval sem mondtam magam az igazság bajnokának és msn-en is elmondtam a történettel kapcsolatos észrevételeimet de te nem veted észre őket leszóltad nem törődtél velük:d akkor a többi minek mondjam, azok ebből következnek azt nem tudom mire réted hogy mások észrevételeit szajkózom mert nem így van, valamit benéztél de NAGYON de most komolyan te mit olvasol ???? Hol mondott ilyet valaki is?? ha az zavar, hogy kiálltam az olvasok véleménye mellet akkor bocs, nekem (veled ellentétben) számit az hogy mit gondolnak arról amit írok, hisz ŐK olvassák nem TE. És kösz a dicséreteket:D te is nagy vagy tényleg

    Aki akarja bármelyik msnes beszélgetést elküldöm neki emailben

    VálaszTörlés
  6. huhh...
    ez elég megdöbbentő volt...
    soha nem írtam se commentet, és chatbe sem írtam... de eddig végig olvastam a fejezeteket, és mindig vártam, hogy mi lesz.. viszont ez így elég nagy csalódást okozott...
    egyikőtöket sem ismerem, és nem is tudom az igazi okokat, DE szerintem ezt nem így kellett volna csinálnotok...
    ha már egyszer közösen csináltátok, akkor támogatnotok kellett volna a másikat nem pedig lenézni...
    azonban ezt a levelet, valamint az ebben olvasható infókat sem így kellett volna közölni...
    remélem, azért nem csúnya hátbatámadás lesz a vége ennek az egésznek.
    mindannyian jó írók vagytok, ne rontsátok el a másikat:D(L)
    remélem azért a történet folytatódni fog, és ezt a vitát is megbeszélitek...
    lehet, hogy én egy senki vagyok de velem is volt már ilyen...
    mindannyian megfogjátok bánni ezt :/
    sok szerencsét a továbbiakban, és az olvasótok maradok továbbra is, bár kisebb lelkesedéssel

    VálaszTörlés
  7. hát lányok:/ én megint abba a kategóriába tartozok aki se csetbe se komit nem írt :) deh igazából egy kicsit mindketőtök pártján állok, megértem stefit : azért kezdtetek közös történetbe mert mindenkinek meglepetés lesz hogy mitörténik a következő fejezetben és mindenki azt hoz ki belőle amit akart te nyc_girl mégis azt akartad hogy azt írjon amit te jónak gondolsz, bár szerintem az ő verziója ugyanolyan jó lehetett volna. viszont stefi értsd meg hogy azért először lehet megbeszélhetted volna velük deh itt egy érv megint ellenetek az hogy stefinek vannak abrátai és én is meghallgatom a barátnőim véleményét és sokszor igazat is adok nekik nem értem mért baj az ha hallgatott stefi a barátnőjére . Nekem nem a történettel van bajom hanem veletek , nem stefivel inkább a többiekkel vagy azokkal akik ellenne fordultak. Én a történetet ha folytatjátok ettől függetlenül olvasni fogom, mert szerintem jo, de azért már máshogy...

    VálaszTörlés
  8. hát ez komoly xd
    Én az első pár fejezetet olvastam aztán abba hagytam mert kezdet nagyoon ellaposodni a történet. De a kedvenc fejezeteim Spirité volt és a tied Stefi tehát mostmár biztos h soha többet fel nem tolom ide a képem mert így a töritek nagyoon szar lesz. és kérlek nem érdekel a véleményetek nehogy elkezdj nekem itt izélni mert azt is szarom le. És Stefi teljesen melleted álok csak h tudd!

    VálaszTörlés
  9. Én sajnálom, hogy kilépsz :( én mindig szerettem az írásaidat és egy kicsit megnyugtatott, hogy van egy ilyen fiatal író aki nagyszerű (én csak 16 vagyok xD ) :D én mindig is csodáltalak :D
    Ez a... beszámoló egy kicsit durvára sikeredett, de megértelek. Nekem is most lett elegem a legtöbb emberből és úgy érzem, hogy csak vagyok és nem élek... na mind1 Én szerintem nem kellene kiszállnod ebből a csapatból. Lehet, hogy lenéznek meg beszólogatnak, hogy olyan szar író vagy meg ilyen szar... NEM KELL VELÜK FOGLALKOZNI. Vannak akik szeretnek téged... (köztük én is) és csak azoknak a véleményére kell adni. És ha a te ötleted volt akkor a végéig ki kell tartanod. Ugyan úgy mint egy kapitánynak... bármi is történik a hajójával ott kell maradnia :) még akkor is ha minden utas piszkálja a munkáját. A legtöbbnek csak nagy a szája és nem tud semmit se felmutatni... de most komolyan... hányan vannak akik eltudják vezetni azt a hajót?? (itt a nagyszájú és rosszindulatú kommentálókra gondolok) És ha meg lenéznek akkor mi van? Azért teszik mert te jobb vagy náluk!! :D szerintem egy kicsit hűtsd le magadat és folytasd ahol abbahagytad :D csak ennyit akartam mondani :D na csövikeee

    VálaszTörlés
  10. Ja... és nem kell összekapni csajok... ti egy közösség vagytok!!! Olyanoknak kéne lennetek mint a testvéreknek... a jó testvéreknek. Egymás mellett állni és kiállni nem pedig egymást hibáztatni és a hibáikat felhozni! SENKI SEM TÖKÉLETES! Légyszíves ne veszekedjetek hanem béküljetek ki mert az olvasóknak rossz példát mutattok.
    Azt kellene mutatnotok, hogy együtt vagytok jóban rosszban és nem kétszínűsködni meg belemarni a másikba ott ahol tud!!!!
    csak ennyit akartam még írni.
    szijasztok

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!
    Én egyetértek veled Stefi :)
    Elöszőr nekem is tetszett, de így...tényleg nem jó, h Rob ilyen. Ő soha nem lenne ilyen...:(
    Ha tényleg iylen sztorit akarunk írni, akkor legalább ne keverjük bele..., mintha csak egy gerinctelen féreg lenne :(
    Nem tudom, h mi történt/történik veletek, de nagyon jól indult ez a történet, de amikor már tényleg már kízóan olvastam végig, mert az egész egy végelátatatlan vita/veszekedés/egymás ocsárása/féltéeknységbe torkollot :(
    Ha tényleg nekünk olvasóknak írtok, akkor sztem vegyétek ezt figyelembe.
    Tényleg nem szeretnék beleszólni!
    Amikor olvasom a törit, olyan hosszú, mintha ilyen nyúzott lenne...nem történet hosszú sorok után sem semmi :(
    Ez csak az én véleményem! Ne sértődjetek meg létszíves! Beszéljétek meg kulturált ember módjára! Kommonikáljtok egymással, h legyen a történetben egyfajta pörgés, rugalmasság.... ötleteket sztem lehetne egymásnak adni!Így legalább az összes író ad vmit a fejezetbe és így nem lesz lapos!
    Remélem újra megszeretem majd ezt a sztorit és rem. ti is rendezitek a dolgokat egymás között :)
    pux
    Katka

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!

    Először is: nem állok kapcsolatban egyik íróval sem, leszámítva azt hogy olvasom az írásaikat, rettentően tisztelem őket a munkásságuk miatt és néha komizok.
    Még egy megjegyzés: ezek után is olvasni fogom ezt is és a többi történet is. (és a lelkesedésem sem csökkent egy kicsit sem)

    Azt hiszem az első feji környékén kérdeztem, hogy van-e valamilyen alap ötlet ami alapján folytatódik majd a történet vagy nincs. (ha jól emlékszem választ nem kaptam, de nem ez a lényeg) Ezek szerint nem volt. Pedig kellett volna, akkor azt hiszem nem történt volna mindez. És igen, itt egyet kell értsek nyc_girllel, és Candyvel, hogy felvették, hogy legyen egy szál ami több fejin keresztül vonul. (csak az a baj, hogy lehet már későn)
    Egyébként had kérdezzem meg, hogy olvasta már valaki egyben a történetet? Én most megtettem. Kicsit olyan mint mondjuk a helyszínelők. Megvannak főszereplők, és ennyi. Olyan epizódikus az egész. Van egy fejezet, szól valamiről, és a következő már megint másról. Ez persze nem baj, de tényleg nem árt(ana) ha lenne valami álladó is... Hiszen, ha valaki behoz egy szereplőt, a következő meg eltünteti, vagy ha Rob jó fej, a köviben meg tapló, ha Mila elutasítja köviben meg nem, akkor nem halad előre a dolog kicsit sem. Egy helyben topogás van. Tudom, hogy az a lényeg, hogy mindenki a saját stílusában írjon, de ezt megteheti úgy is hogy a fejezet vázát megbeszéli a többiekkel....

    Nem tudom (és nem is akarom tudni) hogy mi zajlik, vagy zajlott a háttérben, hiszen ez nem rám, olvasóra tartozik, de úgy érzem, hogy ezt nem így kellene elintéznetek.

    Stefi, ezzel a bejegyzéssel úgy érzem, hogy kicsit elvetetted azt a bizonyos sulykot, és valóban úgy tűnik (számomra) hogy mártírkodsz. Valamilyen szinten egyet értek veled, de nem így kellett volna... Mint mondtam, nem ismerlek benneteket, de nem hiszem, hogy a lányok ennyire gonoszak lennének, mint ahogy beállítottad őket. Úgy érzem, hogy ez a vélemény különbség megoldható lett volna, ha nem kezdtek el vagdalózni egymással. Vissza olvastam barinőd kommentjét is, és vagy ő adja a szádba/kezed alá a szavakat vagy fordítva. Nem tudom. De az biztos, hogy a témát alaposan megbeszéltétek...

    A másik a karakter hűség... Figyelj, ahogy én, te sem ismered Robot. Tudom, hogy rengeteg videót, interjút és egyéb dolgot láttál, olvastál, hallottál, és láttad (!) is személyesen, de ettől még nem ismered. Nem tudod hogy milyen valójában, ezért felesleges bármit is írni arról, hogy hogyan viselkedik, vagy nem viselkedik. Ez egy fanfiction, tehát olyan a szereplő amilyennek leírják, ha az író úgy akarja akkor lehetne akár 3 szeme is...
    Nem életrajzi könyvet írtok! És egyébként is, Rob azt mondja Ő unalmas... Ha a azt írnátok amit ő mesél magáról (mindig a hotelszobában ücsörög) akkor ki olvasná a törit? Mert én nem.

    Azt mondod, hogy sablonosnak érzed a történet alakulását? Miét? Hisz igazából még senki nem tudja hogy hogyan fog folytatódni a dolog. Egyébként meg akkor nem lenne sablonos, ha a végén (ami remélem még jó messze van) Mila nem Robot választaná, vagy össze sem jönnének, esetleg valamelyikük meghalna, vagy akármi, csak nem happy end ketten együtt.
    Na, az nem lenne sablonos...

    A másik, az hogyha jól értelmeztem a dolgokat ez tulajdon képpen 2-3 ember (de lehet hogy csak 2)csatája. A többiek milyen véleményen vannak? Mert igazából, mivel együtt írjátok a történetet, ezért úgy kellene hogy a többség dönt alapon alakuljanak a dolgok. Vagy nincs igazam? Jajj már magam sem tudom....

    VálaszTörlés
  13. Még egyetlen mondat, a komikhoz: lányok ne kezdjétek el egymást sértegetni!

    mesy, a diszgáfia nem egy kellemes "betegség" és nem gyógyítható, hanem kezelhető. A környezetemben van diszgráfiában szenvedő és hidd el neki sem kellemes... (manapság olyan könnyen dobálóznak ezzel az emberek, és fel sem fogják, hogy milyen bántó, ha valakinek tényleg az van és ezzel cikizik, pedig ő nem tehet róla)
    Viszont mint megtudtuk, Stefinek nincs, ezért kérlek, hogy kicsit jobban figyelj oda hogy mit gépelsz, vagy használd a helyesírás ellenőrző progit, mert tényleg sok az elgépelésed. Nem csak itt máshol is.

    Most hogy leírtam ami kicsi szívem nyomta miután elolvastam ezt a bejegyzést befogom, és tűkön ülve várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok,

    Mos én is a csendes olvasó kategóriába tartozom,de most úgy érzem hogy le kell írnom a véleményemet.(két töri tétel között üdítő kikapcsolódás Xd). Nem ismerem egyik szerzőt sem személyesen,de szeretem ahogy írnak és nagyra tartom őket.Szóval szerintem Stefi ezt nem így kellett volna elintézni.Az hogy nyilvánosan kiteregeted a szennyest,úgy hogy az írótársaid nem is tudnak róla és idejük sincs reagálni a dologra nem volt túl egyenes dolog.Te írsz arról hogy lenéznek téged,hát gratulálok neked is sikerült őket semmibe venned.Ezzel a húzással elérted,hogy az olvasóközönségnek állást kelljen foglalnia,holott szerintem elég kevés ember mondhatja el magáról,hogy belát a kulisszák mögé.Ha komolyan azt hiszed/hitted hogy lenéznek és semmibe vesznek először nekik kellett volna szólnod.A lányok értelmes emberek,akikkel biztos lehetett volna beszélni és nem rögtön ilyen radikális lépésre elszánni magad.Azt mondod hogy talán azért nem vesznek komolyan,mert fiatalabb vagy náluk,hát igen az ilyen húzásokkal nem az érettségedet bizonyítod az biztos. És már ne is haragudj,de kb minden második mondatod után ilyen: :D smilekat raktál.Hogyan akarod hogy komolyan vegyék a mondanivalódat,ha közben vigyorogsz?
    Mindegy ez az én véleményem,remélem komolyan vesznek(:D),mert csak egy évvel lehetek idősebb nálad(októberben töltöm a 19et.) És szerintem komolyan fognak venni,mert az érettség nem az életkortól függ,hanem attól hogy hogyan fogalmazod meg a mondanivalódat,és hogyan intézed a dolgaidat.Szerintem.

    A megmaradt íróknak üzenem,hogy én maradok hűséges olvasótok,és lehet hogy én vagyok az egyetlen akinek tetszenek Rob hangulatváltozásai,de én úgy gondolom hogy így el lehet rajta gondolkodni,hogy mit miért tesz,és kicsit ,,lelkizősebb",nekem ez nagyon tetszik.További jó munkát nektek.

    egy csendes,de hűséges olvasó: Patrisa

    VálaszTörlés
  15. Kedves Stefi és mindenki!

    Bemutatkozni nem fogok, többen is tudjátok, hogy ki vagyok, így rögtön a lényegre térnék, ha nem bánjátok. Én nem fogok nekiállni anyázni, nem fogom dühöngve kiírni magamból azt, amiért lilul hajnal óta a fejem, és senkit sem fogok alpár módon kiosztani, de a véleményemet sem tartom meg magamnak.
    Először kezdeném a Stefihez intézett szavaimmal – azért nem MSN-en teszem meg, mert úgy árusítod itt az oldalon a beszélgetéseinket, mint a józsefvárosin a gumipapucsot, úgyhogy megkönnyítem a dolgodat.
    Nem értelek, de komolyan… a gerinctelenség hangzik el mások és a te szádból is, tegnap a közös beszélgetésünk alatt mégis mosolyogva írtad, hogy már csak egy oldal kell, hogy befejezd a fejezetet – nyilvánvalóan ezt a tisztességes szösszenetet szülted épp akkor…
    Nézzük szépen sorjában.
    1. Lenézünk téged
    Itt és most tisztázzuk, hogy eddig (!) senki nem nézett le téged… se a modorod, se az írásod és hidd el nekem a korod miatt sem. Nem sokkal vagyok idősebb nálad, úgyhogy nekem aztán okom végképp nem lenne a rosszat keresni benned, de ezzel most mégis arra késztettél. Nagy szavakat sikerült idevágnod, de közben olyan összeesküvés elméleteket gyártottál, hogy komolyan azt hiszem órákon át valami más beszélgetést néztünk mindketten…
    2. Kiszállsz
    Nézd, az hogy mit gondolsz, mész vagy maradsz (ha ezután ugyan lesz hol maradni ugye…), ez teljesen rajtad áll. Senkinek nem könyörögtünk arra eddig sem, hogy maradjon, most sem lesz ez másképp. Mind tisztában vagyunk vele, hogy ez az egész közösen írósdi a te ötleted volt, és egy pillanatig sem felejtettük el, nehogy azt hidd ám. Ez, hogy mi kitúrunk a történetből, ez megint egy furcsa elmélet a részedről. Tudtommal legutóbbi beszélgetésünk során, amikor Zazi kiszállt, te csak megjegyezted, hogy te is ezen gondolkozol, DE közben írtad a „fejezetet”. Én tegnap úgy léptem ki a közös beszélgetésből, hogy végre sikerült a dolgokat rendbe tenni, de az, hogy te ilyen sunyi módon hátba támadtál mindnyájunkat… hát ne haragudj, de ez gyomorforgató. Két témát szajkózol napok óta: nyc_girl megmondja, hogy mit csinálj, és hogy te az életszerűségre törekszel.
    Mivel mindenki nagyon veri a mellét, hogy ilyen-olyan forrásai vannak, hogy ti mit beszéltetek, most akkor én is mondom egy kicsit, jó? Nekem mind a ketten elküldtétek a beszélgetést, ráadásul mi ketten privátban is megbeszéltük a dolgot (vagyis csak próbáltam, mert azt szajkóztad, hogy Klaudia szócsöve vagyok), és én akkor mondtam, hogy tégy belátásod szerint, én is úgy fogok. Ez a Sebastian dolog csak szánalmas kifogások tengere volt. Először elindultunk onnan, hogy te nem akarod őt, aztán 10 perccel később konkrétan leszaroztad illetve lesablonoztad mindannyiunk munkáját. Ez után nehéz jó képet vágni, de megtettem, és ráültem a számra, mert nem akartam megbántani senkit (most sem fogom megtenni, mert utólag nem csinálok segget a számból). Attól még nem lesz reálisabb a történet, ha kiiktatsz rögtön ez olyan szereplőt, aki egy kis színt vihet az amúgy teljesen ellaposodott történetbe. Tegnap is mondtam, most is elmondom azoknak, akik még eddig nem kaptak a szabadon kérhető beszélgetéseink valamelyikéből, hogy az, hogy Mila az egyik fejezetben boldog, aztán a csúnya Rob (aki ugye mint megtudtuk egy sablonos bunkó, és abszolút nem reális) még egyet belérúg, aztán szent a béke és megint összevesznek, satöbbi satöbbi. Ezzel NEM lehet a végtelenségig játszadozni… 3 állandó szereplővel nem lehet izgalmas és élvezhető történetet írni, de ha mindenkit rögtön kiírunk, akkor csak feleslegesen pazaroljuk az időt az írásra, mert én magam is savanyú arccal olvastam még a saját fejezetemet is, ami már a sokadik dráma volt a sorban. Összegezve: az újításoktól – legyen az fiú, lány, baleset, vagy nagy öröm – NEM lesz unalmasabb, vagy sablonosabb a történet.

    VálaszTörlés
  16. Nem igazán értem, hogy ez mire volt jó Stefi, azon kívül, hogy magadat járattad le.
    A többi olvasónak mondom, hogy a tegnapi msn-beszélgetés alkalmával én is kiléptem a sztori írásából, mivel úgy érzem, hogy egy helyben áll az egész és semerre nem haladunk. Ráadásul sok embert egymásnak ugrasztott.
    Teljesen kulturáltan lerendeztem a dolgot, a többiek elfogadták és itt véget ért a dolog.
    Amikor elkezdtük ezt a blogot, akkor várható volt, hogy mindenki máshogy képzeli el a történet szereplőinek jellemét és a sztorit, szerintem ez volt az egésznek a lényege.

    Sajnálom, hogy idáig fajult ez az egész, tény, hogy senki sem tökéletes de biztos vagyok benne, hogy meg lehett volna beszélni ilyen-olyan magánakciók nélkül is.

    Nekem egyik írótársammal se volt különösebb bajom, Stefi a lenézést szerintem leginkább csak bebeszéled magadnak. Tanácsokat adtak neked, hogy még jobb legyél és, ami a helyesírásodat illeti, te is jobban jársz a jövőben, ha le tudsz írni helyesen egy mondatot.(a world-ben egyébként van ellenőrző)

    Nem tudom, hogy miért ragaszkodsz ennyire a valósághoz, mivel te sem ismered Rob-ot, nem tudhatod, hogy milyen és mit csinál otthon, zárt ajtók mögött.
    Ezeket nem bántásból mondom, csak leírtam a véleményem.

    Zazi

    VálaszTörlés
  17. Erről a reális-Rob dologról csak annyit, hogy az, hogy egy élő emberről írunk, az nem azt jelenti, hogy minden tulajdonságát pontosan kell ábrázolnunk. Honnan tudod, hogy milyen valójában? Mert láttad őt húsz mérettől a forgatáson? Volt hozzá szerencsém nekem is, kicsit közelebbről, mint jó néhány embernek, és maradjunk annyiban, hogy nem egy tisztalelkű úriemberről beszélünk…
    3. A hármas összefogás
    Ezen nevettem kínomban a legnagyobbat. Már a múltkori beszélgetéskor is szemet szúrt, mikor szóvá tetted nekem, hogy nyc_girl, Candy és én miért csak hármasban diskurálunk, és beszélünk, miért nem lehet összehívni egy rendes közös beszélgetést?
    Egyszerű: a kapcsolatunk van már olyan szinten, hogy nem non-stop Mila életéről beszélgetünk… van nekünk saját is. A kommentáríróknak üzenem, akik mindenféle gerinctámaszt szeretnének nekem/nekünk küldeni, hogy az, hogy van egy önálló véleménye mindhármunknak, ami mit ad isten meg is egyezik (de mondjuk biztos nem azért találtuk meg a közös hangot mert sok dologban egyetértünk… nem, az túl egyszerű és logikus lenne), attól én még nem leszek gerinctelen, és senkit nem túrok ki. Szerintetek ez másképp ugyanilyen hisztibe torkollott volna, hogyha mondjuk valaki velem vagy bárki mással nem ért egyet? Nem valószínű. Ha több ember együtt dolgozik, akkor ennek az egyik kulcsa a kompromisszumkészség, ami jelen esetben Stefi részéről nem volt meg. De erre is mondtam, hogy írj amit akarsz, senki nem akarja befolyásolni a munkádat, legfeljebb, ha én írok utánad, majd úgy alakítom a történetet, hogy nekem is tetsszen. Mindvégi ezt csináltuk… korrigáltuk egymás hibáit, miközben próbáltuk önmagunkat visszaadni a fejezetekben. Ezért lett olyan, amilyen.

    Több mindent nem akarok kiragadni, mindenkinek úgyis megvan a véleménye, kinek ez, kinek az, de ha már mindenkinek kedve van hibáztatni valakit, és kívülállóként úgy akar ítélkezni, hogy ismeri a történet egy részét… hát csak nyugodtan. Nem fogom magam kevesebben érezni azért, mert valaki elvakultságból, vagy pillanatnyi indulatból elhord engem mindennek, gerinctelen bunkónak nevez. Végigasszisztáltam Stefi és Klau szóváltását, ismerem mindkét oldalát a történetnek néhányatokkal ellentétben, és egészen idáig igyekeztem pártatlan maradni, de én tovább nem próbálok meg olyan embert védeni, aki a képembe vigyorog, miközben egy ilyen üzenetet dob fel, amiben olyanokat szól le, akik aztán az egészről végképp nem tehetnek (gondolok itt elsősorban Spirit Bliss-re).
    Mi is azért vágtunk bele, mert azt hittük, hogy jó móka lesz együtt dolgozni, és igen, egy ideig az is volt. Egy kihívás, és veled ellentétben – aki azt mondod, hogy az olvasók érdekeit képviseled – én úgy gondolom, hogy igenis igyekezettel össze lehetett volna kaparni a történetet. Fontosak a kommentárok, de többen vagyunk vele úgy, hogy azért írunk, mert jól érezzük magunkat közben. Ha mindent az olvasók akarata szerint tennénk, Rob és Mila már a második fejezetben randiztak volna, a harmadikban szerelmesek lettek volna egymásba, és 5 fejezetnél már semmi értelme nem lett volna a dolognak. Mindenkit ez érdekel, ugyanakkor, hé… lehet, hogy most nem tetszene Sebastian jelleme, de később visszatekintve, lehet, hogy pont ő kellett volna ahhoz, hogy Mila és Rob egymásra találjanak.

    Többet nem tépem a számat, Stefit nem hordom el semminek, és szeretettel várom a további gerincproblémára utaló megjegyzéseket Klau, Candy és a saját nevemben is.

    Szép napot,
    Delirium

    VálaszTörlés
  18. Én még mindig nem értem, hogy mi volt a gond... Tegnap msn-en igaz, hogy nem mindenki értett egyet mindenben, de azért nem volt vita. Mikor elmentem aludni, akkor még mindenki röhögcsélt és jól elvoltatok. Szóval, nem értem...

    A helyesírás dolgot szerintem, nem kéne senkinek felhoznia, ez tényleg nem volt túl kedves. Ahogy msn-en is elmondtam, ez egy készség, ahogyan a rajzolás vagy az éneklés. Van akinek nem megy, de másban nagyon tehetséges. Szóval, csak egy bétára van szükség ilyenkor és semmi gond.

    Azt megint nem értem, hogy miért gond, ha valaki másképp ír meg egy fejezetet, mint azt a többi író elvárta volna. Stefi én sem mindig értettem egyet azzal, ahogyan a történetet megírtad (és a többi írónál is voltak momentumok, amik nem tetszettek), de az tény, hogy nyilvánosan sosem szóltam volna be neked, hogy ezt meg azt meg amazt elbasztad. Már bocsánat a kifejezésért, csak téged idéztelek. Szerintem, amikor megkerestél minket és elmondtad az egész ötletedet, akkor mindenki pontosan tudta, te is, hogy ennek az a lényege, hogy mindenki úgy írja meg a saját részét, ahogyan neki tetszik, ahogyan az ő stílusa, fantáziája megkívánja. Szóval, azt mondod, hogy mások meg akarták mondani, hogyan írd meg a folytatást (egyébként, ott voltam msn-en, és nem ezt történt, a többiek direkt kiemelték, hogy ők nem akarják ezt megmondani neked!), miközben te ugyanezt tennéd szíved szerint.

    Nem bántani akarlak, tényleg nem. De ha már felkértél minket erre a kis játékra, akkor legalább megtisztelhettél volna minket azzal, hogy tegnap elmondod, hogy nem akarod folytatni, és mit gondolsz valójában. Ugyanis msn-en bár voltak viták, úgy tűnt, hogy semmi komoly bajod nincsen, és a dolgok kezdenek megoldódni, mert megbeszéljük őket.

    Én tegnap msn-en is egy csomószor melléd álltam, mikor valamiben igazad volt, szóval, azt sem hinném, hogy falkákba verődtünk volna, és mindenki ellened lenne.

    A lenézés pedig. Én egyáltalán nem nézlek le, nem utállak, nincs veled semmi bajom az ég egyadta világon. Csak úgy gondolom, hogy túl fiatal vagy, legalább is, számomra erről tanúskodik ez a bejegyzésed, és az, ahogyan megkerültél minket. Nem hiszem, hogy rosszat akartál ezzel, egyszerűen csak a korod vagy a személyiséged miatt másképp érzékelsz bizonyos dolgokat, mint mi. Ami nem baj, mert mindenki volt egyszer fiatal, és mindenki felnőtt idővel.

    Csak én a helyedben azért átgondolnám, hogy tényleg úgy van-e, ahogyan leírtad a bejegyzésedben, mert én amolyan kívülállóként, aki se az egyik oldalt, se a másik oldalt nem preferálja, sok mindent másképp látok, mint te. És talán, a kívülállók néha jobban látják a dolgokat, mert nem homályosítja el a látásukat a megbántottság és talán az önbizalomhiány.

    VálaszTörlés
  19. Ez annyira érdekes. nyc_girl és mesike folyton arról beszélnek, hogy én mennyire kiállok stefi mellett és hogy milyen érdekes, hogy ugyanaz a véleményünk. De ha jól megfigyelitek amint nyc_girl kiakad mesike színre lép.:D ÉS IGEN TERMÉSZETES HOGY KIÁLLOK STEFI MELLET MERT A BARÁTNŐM ÉS SZERETEM. Jah és mesike szivem, Fannikázást lehet elfelejteni-.-"!!!
    Pár kommentbe írtátok azt, hogy ezt megbeszélhették volna a lányok és stefinek nem így kelett vna erre reagálnia. Dehát könyörgöm meg sem hallgatják. Én is beszéltem nyc_girl-el és az a lealacsonyító stilus amit felvett amikor megtudta, hogy hány éves vagyok, nah volt a nem semmi egy 19 éves lánytól. Annyira nagyra tartja magát, hogy ő ír mást is.-.-"
    És mesike stefi írását meg lehet fejteni CSAK józan paraszti ész kellene hozzá.:D de egyeseknek nincsen úgy látszik ha FELNŐTT fejjel nem tudják sorba rakni a betűket.:D:D

    VálaszTörlés
  20. Először is köszönöm azoknak, akik ez után is kitartanak mellettem, mert annak ellenére, hogy azt csináltam, amit én sem tartom szép dolognak. Tudom, hogy ez eléggé nagy ellentét egy emberen belül, de amit tettem tényleg nem volt a legszebb dolog és tudom, de ettől függetlenül megkellet tennem páran írtátok, hogy megbeszélhettem volna velük a dolgot próbáltam, higgyétek el, mint írtam kompromisszum kész vagyok, de meguntam hogy csak én engedek az elveimből. Azzal egyet értettem mind veletek mind nyc_girlékel, hogy kellene egy alap történet egy szál, amin végig halladunk. Ezt nekik is elmondtam, hogy szerintem a jellemeket kéne erősíteni és rendbe jönne a dolog. Azzal sem lett volna gondom, hogy behozzák, Sebastian hisz magam módján tovább írom. Csak az a stílus, ahogy közölte velem, hogy ezt így kéne írni, kicsi felnyomtam az agyvizem, bocsi
    Ha szépen megbeszéltük volna KÖZÖSEN, hogy mi legyen, a közös száll akkor nem csapok ilyen „hisztit” de ők hárman szépen kitalálták és kész tények elé állítottak. Na, EZT nem. Nagyon nem szeretem. Én is, és Spirit is a csapat részei vagyunk, és Zita is volt, de szegény kiszállt, mert nem bírta a folytonos civódást. Teljesen megértem. Szóval mi is a csapat részei voltunk, úgy illet volna hogy mindanyiunkal megbeszéljék ha van egy ötletük, nem pedig önkényesen beleírják és utána azt mondják írjam így tovább. És ezek után én már fel is fordulhatok, hisz akármit írok, ők kihozzák belőle azt, amit akarnak.
    Se a barátnőm nem adta az én számba sem én az övébe a szavakat és erről le lehetne már szállni. Közös a véleményünk, nagyon sokat beszéltünk erről, higgyétek el és egy állásponton vagyunk. Ennyi nem több.

    VálaszTörlés
  21. Igen Pet nem ismerem Rob-ot, de ritka az a férfi, aki így megaláz egy nőt. És kötve hiszem, hogy Rob ilyen. Azon kívül írtam oda mást is olvasd el(Robnak nem sok ideje lenne ilyet kitervelni és véghezvinni) azt is írtam, hogy bár igen ez egy Fanfiction nem szeretem, ha valóság hűtlen valami. Pláne ha egy ÉLŐ emberről írunk. Nem tudom nektek, hogy esne, ha valaki a személyiségetektől teljesen eltérően írna rólatok egy történetet. Csak mert sztár vagy. Ez nekem nem tetszik. Tudom, hogy Rob erről nem tud, de ÉN igen és ez zavar.
    Igen sablonosnak érzem, azt, ami ez után fog jönni, a szerelmi háromszög. És igen, amiket írtál azoktól nem lenne sablonos
    2-3 ember, igen, többnyire csak nyc_girlel beszéltem, Spirit az aki teljesen kimaradt ebből, Zita meg mint írtam kiszállt
    Patrisa, tudnak reagálni rá és reagált is egyikük, de mint írtam ha ezt msn-en mondom el nekik, lenéznek „beoltanak” egyszerűen nem tudok mit tenni, ha már nincs hol belém kössön le tiniz és ezzel megvan oldva mert kicsi és hülye vagyok
    Higgyétek el nem nyúltam volna ehhez az aljas módszerhez, ha meglehet velük beszélni. És most mondhatják, hogy de hát velünk meglehetet volna meg ők nem szívtelenek meg stb. nem nem szívtelenek, de megbeszélni nem lehet velük még a törtnetet sem tudtam megbeszélni velük hát akkor ezt  Sokat gondolkodtam ezen és írtam is, hogy éjszakákon át törtem magam, de úgy látszik, itt nem sokan olvassák, el mit írok, csak átsuhantok felette aztán ffu gonosz írjunk komit és ennyi
    Igen smile mániás vagyok:D ezeket ne vegyétek, komolyan egyszerűen imádom őket és azt is éreztetni akarom ezzel, hogy nem támadni akarok, mosolygok. azt mondják a mosoly az a görbe vonal, ami mindent helyre hoz bárcsak így lenne
    Szóval a smielk azt a cél szolgálják itt, hogy ne támadásnak vegyétek, hanem véleménynyilvánításnak, amit máshogy nem tudtam megoldani

    VálaszTörlés
  22. Stefi, de nem értem, hogy miért azon elmélkedsz, hogy mit írtam én a fejezetemben... És hogy ez szerinted, mennyire lehetséges... Szerintem, Rob nem szemét amiatt, amit tett. Csak egy összezavarodott lélek, aki tüskékkel védi magát. És attól még, hogy valaki elfoglalt, képes gondolkozni közben, ezt már tegnap is elmondtam. Na meg, azt mondod, hogy kötve hiszed, hogy Rob tenne ilyet. Te sem ismered, ahogyan, mi sem. Én úgy gondolom, ha nagyon össze van zavarodva, nagyon megalázottnak érzi magát, akkor tenne ilyet. Nem azért, mert szemétláda, hanem azért, mert lelkileg sok rossz dolog érte. Ez az én fejezetem és az én fantáziám volt.

    Na meg, én is tudnék olyan dolgokat mondani a te fejezeteidből, amik szerintem, lehetetlenek és nem valósághűek, de nem teszem, mert én nem kötök bele más fantáziájába, ha már az volt az egész oldal lényege, hogy mindenki önmagát adja a saját fejezete megírásakor, és ne a másik elvárásai szerint írjon.

    Tényleg nem értelek... Azt mondod, mindenki a csapat része, és ne mondjuk meg egymásnak, ki mit írjon, te meg azon lovagolsz, hogy mi nem tetszik neked más fejezetében? Nem az a gond, hogy nem tetszik, ne értsd félre. Nem bánom, ha azt mondod, hogy neked nem tetszik, de fogadd el, hogy én így írtam meg, ahogy én is elfogadom a te fejezeteidet.

    VálaszTörlés
  23. Wow!
    Mi van itt?! :S
    Én erre csak annyit mondok:
    Nem szabad senkivel sem közösködni!!!!!!!!
    Általában abból/akkor mindig csak a baj van!!! ...

    üdv
    Cristy

    ui: Mindenki történetét ugyan úgy fogom olvasni! :D
    Ja, és remélem, hogy ez a kis incidens nem befolyásolja majd a "határidőt"! :D

    VálaszTörlés
  24. Ez már ekézd Vicc lenni itt untam meg próbáltam mindenkinek elmagyarázni megértetni de ez már nekem fáj olvassátok el):
    NEM LEHET velük megbeszélni gondolok itt legfőképp nyc_girle. Süt róla hogy lenézz egyszerűen süt. És igen lehet ez a kis akció nem volt a legjobb húzás, de az sem volt szép, hogy minket kihagyva ti kitaláltatok valamit. Niki nem vigyorogtam a képedbe és hátatok mögött csináltam ezt. Mindenki belelát ebbe az egészbe különböző háborúkat. Írtam is EZ CSAK EGY VÉLEMÉNY és mivel megbeszélni nem lehetet velük így kiírtam ide.
    Igen tegnap minden rendbe volt a végén (Spirit akik ott röhögcséltek az a három grácia volt)
    És azért nem mondtam erről semmit és tetem a szépet mert ez mindig így megy. Mint mondtam régóta őrlődöm ezen milliószor mondtam hogy na most elég aztán kicsit kedvesebbek voltak s újra azt mondtam ne jó lehet, meglehet beszélni. Tegnap is ez volt, de most már kiálltam magmért, egyszerűen tudom hogy úgy is jönne egy újabb probléma és akkor megint ez lesz an mindegy én többet nem írok, nem olvasok kommentet. A jelszót vissza csinálom, legyetek boldogok éljetek vidáman
    Még annyit hogy Spirit ha megbántottalak bocsánat, nem állt szándékomban, mint írtam imádom a munkáidat, de nekem az a fejezet akkor sem tetszet és korrigálhatónak sem éreztem, bunkóságot az ember nem növi ki (ennyi idősen) az álarc dologban meg nem hiszek
    Azt viszont nem értem hogy itt írjátok nekem, hogy nem ismerem Rob-ot de azért ti mondjátok nekem hogy simán lehet ilyen. KÖNYÖRGÖM, EGY ÉLŐ EMBER ÉS IGEN EZ EGY FANFIC DE AKKOR SEM TETSZIK HOGY VALÓSÁGHÜTLENT ÁLITUNK EGY EMBERRŐL mert azért lássátok be Rob NEM ilyen. Niki én is láttam Rob-ot TEST közelből, két lépésre volt tőlem, mosolygott kedves volt és talán kicsit zavart. Véleményem szerint szart rá magasról hogy ott volt annyi lány de mindegy ettől függetlenül én kedvelem amit csinál, meg ahogy viselkedik.

    VálaszTörlés
  25. Spirit, nem tudom msnes beszélgetésnél hol voltál de lerí róluk, hogy engem lenéznek (nyc_girl főleg) a szóhasználatok stb
    Nem támadtak nekem ott. Nem is ezzel van a bajom jó lenne ha ezt MINDENKI megértené. Csak kicsit frusztrál hogy ők megbeszélik én meg (spirit te is mert veled sem beszélték meg és ha figyelted veled sem értettek egyet így te hiába írsz akármit hárman úgy is úgy írják ahogy akarják) kimaradok belőle. Niki, Klau nekem is elmondta, hogy beszélgetek hárman jobban vagytok és szóba jön Mila. DE ez nem a TI történetetek volt hanem KÖZÖS ergo ezt mindanyiunkkal megkellet volna beszélni. Oké hogy van ötletetek, de nem beleírom aztán megmondom a következőnek hogy írja tovább. És te magad írtad, megírhatom úgy ahogy akarom, de végül is fölösleges mert te átírod olyanra amilyenre akarod aki nem látja ebben a gondot azt csak sajnálni tudom.
    Nem szaporitom a szót, fölösleges. Aki ennyi után nem látja a dolgok mirétjeit s gondjait, azzal nem tudok mti kezdeni
    Spirit még egyszer sajnálom, ha megbántottalak, nem akartam és nem támadásnak szántam a mondataimat
    Lányok ( nyc_girl, candy, niki) titeket sem megbántani akartalak, ez csak vélemény nyilvánítás volt, így utoljára még. Bocsánat a módért amit választottam, de úgy éreztem az olvasóknak is tudniuk kell.:)
    Jelszó visszaállítva és remélem, sikeresen megy tovább a történet
    Ui: olvasóktól bocsánat, mivel most gondolom, később kaptok fejezetett

    Ja majd elfelejtettem. Spirit mg annyit, hogy én sosem azt mondtam, írjuk az amit az olvasók akarnak, én csak azt mondtam hogy vegyük figyelembe, végül is ŐK olvassák, csak vannak jó meglátásaik
    Bocsi mindenért mindenkitől, legyetek jók a viszont nem láttásra(L)

    VálaszTörlés
  26. Spirit nem bele kötöttem, egyszerűen onnantól kezdve nem éreztem azt, hogy ez valósághű történet lenne:) számomra elvesztette a realitását és sajnálom, hogy ezen nem tudom túl tenni magam, de ez van:) az elveim szerint élő emberről nem írunk így:) ennyi): bocsi nem kötözködés volt se ez sem az elöbbiek:):)

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok!
    Én sem tudok elmenni anélkül az oldalról, hogy megírjam a véleményemet. Eddig is mindig írtam ezek után is fogok. Egy egész kis rövid véleményt. Nem ismerek senkit csak olvasok és kommentelek, szóval maximálisan pártatlan vagyok. Nekem az egészben az tetszett, hogy sose tudhattuk előre mi lesz a következő részben, mert más író mást talál ki. Így volt igazán izgalmas, kiszámíthatatlan. Mindegyik író, NAGYON tehetséges, egyértelmű hogy más stílusban írnak, de ez egyáltalán nem baj, sőt. Még egyszer mondom ettől lesz izgalmasabb a történet. Mindenki máshogy képzeli a szereplőket. Mi emberek mindig változunk, hatással vannak ránk emberek, a környezetünk, az aktuális problémáink. Én reménykedem benne, hogy folytatjátok a történet írását. Csak ennyit akartam elmondani, leírni.

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok,

    Nem fogok kilométernyi kommentet írni, különösebben beleásni sem akarom magam ebbe a témába. Végigolvastam a kommenteket... elképesztőek.
    Addig oké, hog Stefi a többi író háta mögött kiírt a KÖZÖS oldalra egy ilyen vádaskodó szösszenetet. Leírta, hogy mennyire sajnálnunk kellene őt, mert így meg úgy kibasztak vele, és amúgy is, ez az ő ötlete volt, és hát Rob nem ilyen... honnan tudod, drága? Ismered? Az, hogy a te fejedben milyen, nem ugyanaz, amilyen ő maga. Félre ne érts, nem azt mondom, hogy ismerem őt, de én legalább el tudom képzelni, hogy nem az a mintaember, ahogy azt a médiában írják (és ez nem probléma, érhető, ha nem akar tökéletes lenni, mint ahogy azt mindenki elvárja tőle).
    A szösszenetem vége nem is hozzád szól, inkább a többi kommentelőhöz:
    Tényleg érdemes úgy itt állást foglalni, hogy csak egy ember oldaláról halljuk a történetet? Stefi leírta, hogy ő hogyan élte meg ezt... nyc_girl elmondta a véleményét? Nem. És ha ő nem mondja el, akkor nekünk semmi jogunk ítélkezni felettük. Nekem ennyi a véleményem... ne izzítsuk itt fel még jobban a kedélyeket, inkább hagyjuk lenyugodni a dolgokat. Stefi ír tovább, aki szereti, ezentúl is szeretni fogja... ez a blog meg majd lesz valahogy.

    VálaszTörlés
  29. Stefi, ha már megszólítottál válaszolok.
    Elolvastam, hogy mást is írtál, (Többször is végig olvastam a bejegyzésed.) viszont úgy éreztem, hogy az a része a dolognak nem érdemel említést (hát ez most elég furán hangzott... nem rossz értelemben írtam). Szerintem egy ilyen lépés kitalálásához nem kell sok idő. Ez nem egy bonyolult haditerv amit tervező asztal mellett még le is játszanak előre...
    És még mindig azt mondom, hogy egyszerűen NEM LEHET valósághű történetet írni Robról, mert nem ismerjük. És ha valaki rólam írna történetet (de szép is lenne), úgy hogy maximum a tvből ismer nem esne sehogy, ha nem a személyiségemnek megfelelően írnának, mert tudom,hogy nem ismernek, csak látnak...
    Néha úgy érzem, hogy azt gondolod Robról, hogy egy ártatlan szent kisfiú... Pedig ez nem valószínű... Aki így el tud ázni, mint ahogy ő... biztos vagyok benne, hogy nem egy hülyeséget, őrültséget, csinált már életében... (de hát ezt úgyse fogja kiteregetni)

    A smileykról meg annyit hogy, jelen formájukban olyan, mintha szemközt röhögnél mindenkit... Kicsit olyan, mintha te néznéd le azokat akik olvassák a soraid. Hiába szereted őket. Ebbe a szöveg környezetbe nem illenek.

    És sajnálom, hogy a komimból téged csak az a rész ragadott meg ami...



    ZAZI, sajnálom, hogy kiszállsz, és remélem hamarosan újra "hallatod a hangod" a saját blogodon :)


    A többieknek:
    Remélem a történtek ellenére nem ment el a kedvetek Mila történetétől, és folytatni fogjátok. Én szeretem, hogy Rob olyan amilyen, és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Sebastiannal. Meg úgy az egészre.

    VálaszTörlés
  30. Nem bántottál meg, csak nem értek veled most egyet. Tegnap sok mindenben melléd álltam, amikor igazad volt, ezt gondolom, észrevetted, de kívülállóként most úgy érzem, hogy nincs igazad. Én sem akarlak megbántani, de ezt érzem.

    Az, hogy azt mondják, te megírhatod úgy, ahogyan te szeretnéd, ők meg majd úgy folytatják, ahogyan nekik jó, miért baj? Eddig is ezt tettük. Ha valami nem tetszett az egyik fejezetben, megpróbáltuk a saját fejezetünkben úgy irányítani a szálakat, hogy az nekünk megfeleljen. Ez nem azt jelenti, hogy ők semmibe vesznek. Félre értelmezed a többieket. Csak annyit jelent, hogy te írd meg úgy, ahogyan neked jól esik, és ők is úgy fogják megírni a fejezetüket, ahogy nekik jól esik. Pont erről szólt ez az egész körfic project. Legalább is, eddig azt hittem... Hidd el, hogy ezt a részét a dolognak nagyon félreértelmezted, mert a lányok egyáltalán nem azt mondták, hogy te lényegtelen vagy a csapatban, és nem fontos, mit hogyan akarsz, hanem azt, hogy írd meg a saját fejezetedben, amit szeretnél, és ők is ugyanezt fogják tenni.

    A helyesírásos beszólások tényleg nem voltak szépek, azt is láthattad, hogy tegnap és ma is megvédtelek emiatt.

    De ezen kívül, gondold át a dolgokat... Mert a másik meglátásodban nincs igazad véleményem szerint. Remélem, hogy ezt jótanácsként veszed tőlem és nem bántásként. Én csak szeretném, ha higgadtan és a sértődést félre téve átgondolnád újra, mi is történt pontosan.

    Rob... Senki sem ismeri Robot. Sem te, sem én, sem más közülünk. Ezért ahogyan én nem mondhatom biztosra, hogy megtenné azt, amit leírtam, te sem mondhatod biztosra, hogy nem tenné meg. Az, hogy láttad két lépésről (megjegyzem én is), és mosolygott, kedves volt stb., nem jelenti azt, hogy mindig ilyen. És megint csak hangsúlyozom: Rob jó ember szerintem is. A fejezetemben sem állítottam, hogy rossz ember! Amit tett, az szimplán abból fakadt, hogy rossz élmények érték, nem találja önmagát és sérült egy kissé a lelke. De ettől még nem rossz ember! Még a legjobb ember is megbánt néha másokat és tesz olyasmit, amit később szégyell, Rob pedig csak egy esendő, fiatal férfi, aki miért ne hibázhatna néha akár nagyokat is? Ettől nem lesz belőle rossz ember. És nem hiszem, hogy amit írtam valósághűtlenebb lenne, mint bármi más, ami ebben a ficben megtörtént. Hiszen, az egész egy nagy kitaláció. Rob sosem járt abban a bárban, ahol Mila dolgozik, Mila nem is létezik. Honnan tudhatnánk, hogy amit Robról és Kristenről írtunk, az megfelel-e a valóságnak? Mi mind csak azt írtuk le, ami szerintünk lehetséges, nem pedig azt, ami tényleg lehetséges.

    Megértem én, hogy neked nem tetszik, de engem pl. az zavart, hogy Kristent drogosnak írtad meg, holott tudod, hogy ez valósághű dolog-e vagy sem? Nem tudod. Te el tudnád képzelni róla, hogy drogos, ezért így írtad meg. Én nem tudnám, ezért másképp folytattam a szálat. Ennyi történt.

    Tényleg nem haragszom, nem bántottál meg, csak van, amiben nagyon nem értek egyet veled. Van, amiben meg igen, ezt tegnap is láthattad...

    De az, amit tegnap éjszaka tettél, nagyon-nagyon nem olyasmi, amit meg tudnék érteni. Elfogadni el tudom, hogy te így érezted helyesnek, de megérteni nem tudom, és örülnék, ha tényleg átgondolnád a dolgokat.

    VálaszTörlés
  31. Oh, frissítsétek az oldalt... érdemes ;)

    VálaszTörlés
  32. Hát ez egyre jobb!!! :)
    Teljesen megszűnik minden...

    VálaszTörlés
  33. Stefi nem próbáltál te igazán semmit megbeszélni. Elkönyvelted, hogy lenézünk, kiközösítünk, onnantól kezdve meg magadba fordultál, és kitaláltad, hogy megírod ezt a bejegyzést. Szeretnélek megkérni, most már kicsit erőteljesebben, hogy hagyd abba, hogy minden probléma élére Klaudiát állítod, mert már nekem van tele a púpom ezzel. Először az volt a baj, hogy megmondja mit írj, utána összeesküszik ellened, most meg már ő az aki miatt itt hagyod a társaságot. Sosem bántott téged úgy, ahogy te teszed azt most vele, úgyhogy ideje lenne, hogyha befejeznéd. Nem leszel tőle se szebb, se okosabb.
    A másik, ha már így megszólítottál… én elég kulturáltan tálaltam a véleményemet, nem mentem bele semmilyen kicsinyítőjelzős vagy egyéb fondorlatos becenevek kitalálásába, mert ahogy te kikérted a barátnőd nevében a Fannikát, úgy én kikérem hármunk nevében a három gráciát.
    Tegnap nem kiálltál magad mellett, hanem nyilvánosan elvágtad magad mindenki előtt…
    Az hogy mi hárman megbeszélünk valamit, nem értem, hogy neked miért fáj. Megpróbáltunk összhangot tenni a történetbe, amit te nem helyeseltél… attól még, ha másnak tetszik az ötlet, akkor miért ne? Neked egyedül az fáj, hogy ebből kimaradtál.

    És azt, hogy nem akartál minket megbántani elég nehéz elhinni ezek után. Szerintem te sem hinnéd el, ha ezek után én mondanám, mert minden szavadról süt, hogy mi volt a célod ezzel. És azt mondod, hogy nem nevettél a képembe? Hát akkor miért nyugodtam meg, hogy minden rendben a közös project háza táján? Azért, mert mosolyogva írtad, és hallgattad végig, ahogy előre megbeszéljük a következő fejezetek íróit, holott tudtad, hogy miattad borul az egész. És ha már annyi tisztesség nem volt benned, hogy azt mondd, hogy lányok, mondanék valamit, hanem helyette az mögé bújsz, hogy „még egy oldal és befejezed a részt :)”… akkor igen is mondhatom, hogy vigyorogva szúrtál oda mindnyájunknak egy jó nagyot.
    Bocsánatkérésről pedig teljesen felesleges beszélnünk ezek után…

    VálaszTörlés
  34. Amúgy én mindig úgy értelmeztem, hogy akiről írtok, az egy Rob nevű karakter, akinek az élete és a munkássága félelmetesen hasonlít Robert Pattinsonéhoz, de nem azonos vele (értelemszerűen nem életrajzi kisregényt írtok, hiszen nincs elég forrásotok hozzá), max. annyi, hogy ha egyszer filmet csinálnának a történetetekből, akkor szeretnétek majd azt is, hogy Pattinson játssza Rob szerepét, ezért virít (virított) az ő képe a jobb oldali sávban. Minden fanfictiont így érdemes értelmezni szerintem. Szóval a karakter körülötti cirkusz is kb. annyira nevetséges, mint ez az egész... vihar a biliben.

    VálaszTörlés
  35. Nem ertem miert csak stefi blogjai vannak oldalt?

    VálaszTörlés
  36. Nem akarok okoskodni csak nem ertem mire jo ez az egesz..olvassatok el azt amit irtatok az elso fejezet elott"Minden fejezetet más ír, pusztán abból kiindulva, amit az előző részek szerzője megfogalmazott, de teljesen szabadon csűrjük-csavarjuk a szálakat, így meglepve még egymást is a sztori alakulásával."

    VálaszTörlés
  37. Amikor nekiültem, hogy végigolvassam ezt az agyrémet, úgy gondoltam, hogy nem fogok reagálni és felülemelkedem ezen az egészen… De miután többször is belefutottam a saját nevembe, nem bírtam megállni, hogy ne írjak.

    Először is azzal kezdeném, hogy nem értem mi alapján vonsz be ebbe az egész összeesküvés elméletbe. Szóltam én hozzád egyetlen kibaszott rossz szót is? Privátban egyáltalán nem beszéltünk. A „kiárusított” közös beszélgetésünkben pedig bárki láthatta, hogy teljesen korrekten viszonyultam mindenkihez. Hozzád is.
    Ha te lenézésnek veszed azt, mikor visszakérdeztem az olvashatatlanul odahányt betűkupacaidat látva, hogy mit akart jelenteni egy ilyen szintű – ljhrajg – katyvasz, akkor sajnálom, hogy ennyire önbizalom hiányos vagy és ezt is sértésnek vetted… lehet jelent valamit.

    Egyébként hol azzal a probléma, hogy mi hárman jóban vagyunk és beszélgetünk? Felvetődött, hogy megpróbálunk valami állandóságot vinni a történetbe, hogy adjunk neki egy ívet és elinduljunk végre valamerre… ez gond??
    Erre jössz ezzel a gyerekes hátbatámadósdival, miközben azt harsogod, hogy te is aljas dolognak tartod és blablabla…

    Ezt könnyedén elintézhettük volna egymás közt – a kulisszák mögött, ha így tetszik -, ahogy tegnap kísérletet is tettünk rá, de te, mint egy rosszul beállított mérleg, oda-vissza ingadoztál bármilyen lehetőséget vetettünk fel és nem tudtál állást foglalni. (Leszámítva a Klau témát, a valósághoz való ragaszkodásodat – ami egy ilyen témában lehetetlen -, és még valamit, amire már nem őszintén szólva nem is emlékszem…)


    Még kilométereket tudnék írni, de mivel ínhüvelygyulladásom van, nem strapálom magam tovább…

    Ps. És tudod mit, Stefi? Ha ez a te gyereked – ahogy fogalmaztad – fejezd be TE!


    Csók mindenkinek,

    A három grácia egyike…

    VálaszTörlés
  38. Óh, és még valami!

    Drága Stefi, megírtad a legtöbbet kommentelt fejezet... mert ugye téged érdekel az olvasók véleménye.

    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  39. Úristen!!!! Mindannyian ugyan olyan bolondok vagytok, azt mondjátok, hogy Stefinek meg kellett volna beszélnie veletek a dolgokat, de én valahogy megértem miért nem tette. A megjegyzésekből eddig csak azt szűrtem le, hogy mindannyian ugyan azt teszitek, elbeszéltek egymás mellett és csak a saját igazatokat hajtjátok. Ezt a dolgot már soha senki nem fogja kibogozni és szerintem érdemes mert talán szinte minden elhangzott dologban lehet igazságtartalom, de elég szomorú, hogy egyikőtök sem tudja egy kicsit a másik helyébe képzelni magát, hogy nem vagytok annyira érettek, hogy ezt belássátok és még mindig csak a saját véleményetek hangoztatjátok mintha a másik nem is lenne. Azt még hozzá kell tennem, hogy a vége felé sokszor már nyűg volt olvasni a fejezeteket, és csak azért olvastam mert amit egyszer elkezdek azt be is fejezem, de valami borzasztó volt, mint egy olcsó szappanopera, nem azt mondom, hogy sablon volt, de nem hiszem,hogy bárki is viselkedne így egy emberrel, ha olyanokat tenne mint Rob, én például tuti nem ájulnék be tőle, mint ahogy a főhősnő tette (itt el kell mondanom, hogy nem vagyok Robfan, sőt szerintem nem egy nagy szám a pali, de a történeteket amiket irtok (szinte) mindig szívesen olvasom). Azt viszont nekem is be kell látnom, hogy Stefinek tényleg nem ehhez az eszközhöz kellett volna folyamodnia. Van saját blogot is és gondolom a legtöbb itteni olvasó a tiedet is olvassa, szóval szerintem ezt ott kellett volna intézned.
    Pá lányok, Ági voltam!
    Ui.: remélem meg tudjátok valahogy oldani ezt a problémát, bár nem látok rá sok esély, mert elég korlátoltak vagytok szerintem.
    Remélem nem bántottam meg senkit, bár nem hinném, hogy bárkit is érdekelne a véleményem, elvagytok egymás szidalmazásával.

    VálaszTörlés
  40. Eddig teljesen nyugodt voltam, de az már túl megy minden határon, hogy lekorlátoltozol...

    Esetleg találkoztunk már, hogy véleményt tudsz rólam nyilvánítani?

    Nem? Akkor tartsd meg magadnak a becsmérlő szavaid.

    VálaszTörlés
  41. Nem jó ez így... :-/ Mindenki véleményt mond mindenkiről, pedig senki nem ismer senkit. Ahogyan nem ismerjük Robot, úgy nem ismerjük egymást, vagy az olvasókat, vagy ők minket igazán, így nem hiszem, hogy bárki bárkiről véleményt kéne, hogy alkosson.

    Nem tudhatjuk, hogy Stefi milyen ember és miért tette, amit tett. Ahogyan az előző hozzászólásaim egyikében mondtam, egy jó ember is követ el néha olyan dolgokat, amik nem feltétlenül helyesek. Azt sem tudhatjuk, hogy a többi író milyen ember, és ők miért írnak, tesznek dolgokat.

    Szerintem, mindenki higgye el, hogy itt mindenki jó ember, és senki nem akart semmi rosszat, csak egyszerűen mindenki azt tette, amit helyesnek hitt.

    Ha mindenki (mindkét fél attól függetlenül, hogy kinek miben van igaza, mert szerintem, mindkét fél esetében van olyan, amiben igaza van, és van, amiben nincs) csak dédelgeti magában a sértettségét, haragját, abból csak az sül ki, ami most történt. Hogy az olvasók is azt hiszik, hogy csak hisztizünk és az igazunkat szajkózzuk, pedig én biztos vagyok benne, hogy egyikünk sem korlátolt vagy hisztis a való életben.

    Szerintem, mindenki dolgozza fel előbb az őt ért sérelmeket, és majd ha ez megtörtént, akkor meg lehet szépen, nyugodtan, egymás bántása nélkül beszélni a dolgokat. Szerintem, mind értelmes emberi lények vagyunk, és képesek vagyunk rá. Egy vita esetében nem szabad átmenni személyeskedésbe, még akkor sem, ha tökéletesen biztosak vagyunk abban, hogy nekünk van igazunk.

    Szóval, remélem, hogy mindenki meg tud nyugodni, mindenki vesz egy mély levegőt, alszik egyet a dologra, és aztán tiszta lappal képes lesz megbeszélni a dolgokat vagy, ha az nem megy, akkor békében lezárni az egész vitát. Vannak olyan emberek, akik ha megfeszülnek, akkor sem fogják megérteni egymást. Ez nem baj. Ilyenkor sértettség nélkül el kell fogadni, hogy jobb, ha az a két (vagy több) ember nem kerül egy légtérbe (legyen az igazi vagy virtuális), és kész.

    Remélem, hogy tényleg mindenki megnyugszik, mert ez, ami most van, egyszerűen nem jó és nem helyes.

    VálaszTörlés
  42. Én csak elmondtam a véleményem, amit így kívülállóként leszűrtem, sajnálom ha ezzel megbántottam valakit, de nem hiszem, hogy az számítana valamit is amit mondtam.
    De kérdezem Én miért érdekel annyira is egy idegen véleménye, hogy dühös legyél?
    És csak, hogy tudd a korlátoltat úgy értettem, hogy egyikőtöket sem érdekel mit mond a másik csak a saját magatok igaza, mert azt ne mondd, hogy egy percig is érdekelt, vagy a helyébe képzelted magad hogy mondjuk Stefinek, hogy esett ez az egész dolog, mert nem hiszem. Nem Őt akarom ezzel most védeni, mert nem állok senki oldalán.
    Amúgy azt hittem, hogy aki akarja az elmondhatja a véleményét, sajnálom, hogy ez még sem így van.
    Bocsánat, hogy a korlátolt szót használtam,de nem jutott jobb eszembe a helyzetben való helytállásotokhoz. Sajnálom, ha megbántottam vele bármelyikőtöket.

    VálaszTörlés
  43. Istenem... én csak ámulok és bámulok, hogy mi folyik itt :S Komolyan, látjátok egyáltalán, hogy mit csináltok? Szerintem nem vagytok tisztában az egésszel! Vitáztok - vagy már nem is tudom minek nevezzem ezt az egészet... - azon, hogy kinek van igaza és kinek nincs, ki akart irányítani kit, ki akart kifúrni kit.

    Tényleg nem ez volt a megoldás, de az sem az, amit most csináltok! Nem fogok kisregényt írni, mert előttem már megtették annyian, de egy biztos... aki ezt a bejegyzést és ezeket a kommenteket olvassa, teljesen biztos komplett idiótának tart mindenkit. Mindig vannak olyanok, akik képesek érvényesíteni az akaratukat a másik fölött vagy kiállni a saját igazuk mellett, emellett ott a mérleg másik nyelve, aki meghunyászkodik és folyton csak nyel. Értem én, hogy egy idő után megelégeli ezt a helyzetet, de NEM ez a megoldás, ami itt folyik.

    Végigolvasva az itteni 42 kommentet, vegyes érzések keringtek bennem. Először azt hittem, pár komment után képesek lesztek felülemelkedni ezen felnőtt emberek módjára, de mégsem. Egy darabig érdeklődve olvastam, ahogy abszurd dolgokat vagdostok a másik fejéhez, miközben veritek a saját melleteket, hogy Ti nem vagytok hibásak, aztán valahogy olyan nevetséges lett az egész, végül pedig szánalmas...

    Nem gondoltam, hogy egy napon nem arra jövök fel, hogy Mila és Rob csavaros történetét, hanem személyes bosszúhadjáratot fogok olvasni ezen a blogon... Nos, egy szónak is száz a vége, bár nem akartam kisregényt írni, mégis megtettem. Sajnálom, hogyha esetleg bárkit megbántok ezzel a kommenttel, de ha mélyen magatokba néztek, rájöttök, hogy ez így van, még ha fáj is!

    VálaszTörlés
  44. stefi én szeretlek és tisztellek is mert tényleg angyon jól írsz viszont írtad azt, hogy valaki olyat írt robról, hogy bunkó meg tapló. sztem a fanfictionok közül egy sem igaz mivel egyikünk sem ismeri személy szerint Robot szóval megeshet hogy tényleg bunkó, vagy ha mégsem az, a történetben amit írtok nem véleményt nyújtotok egy adott személyről hanem az emberek/ olvasók szórakoztatására írjátok le a gondolataitokat
    tehát az író társaid sem lenézték vagy bunkónak gondolják Robot, hanem érdekesebbé tették a történetet ezáltal a fordulat által



    KÉRLEK TITEKET NE SZÜNTESSÉTEK BE A BLOGOT, EZ VOLT AZ EGYIK KEDVENCEM ÉS EZ ADOTT ICHLETEKET IS NÉHA!!

    VálaszTörlés
  45. És lám itt termek én egy újabb kívülálló.
    Szóval... egész nap olvastam ezt a- hogy is mondjam- kis incidenst. Többször gondoltam hogy leírom mit gondolok, "szabad vélemény nyilvánítás" és a többi és a többi, de ott volt bennem az is hogy nincs jogom leírni vagy akárcsak kimondani a véleményem, hisz egyikőtöket sem ismerem csupán a történeteiteket olvasom. (Zárójelben megjegyzem nem kis lelkesedéssel)
    Most sem azért írok hogy ítélkezzek és mindenfélével vagdalkozzak. Tudom hogy eléggé érettek vagytok ahhoz hogyha ilyen konfliktusba kerültök a helyes döntéseket képesek vagytok meghozni. Itt szeretném megköszönni Spirit Bliss értelmes, érett és komoly kommentjeit. (Remélem még elolvasod.)
    Sajnálom hogy így alakultak a dolgok és remélem tényleg nem bántottam meg a többieket ezzel a kis hozzászólásommal.
    Üdv, egy olvasó

    VálaszTörlés
  46. Nah én is azok táborát erősítem akik soha nem hagytak maguk után valami nyomot, hogy itt jártak... Tudjátok én nem ismerlek titeket de ebbe a sok hülye megjegyzésbe és veszekedésbe már megfájdult a fejem. Én egyikőtök oldalán sem állok, szerintem hülyék vagy mind már bocsi. Nem értelek meg téged Stefi... ez most mire volt jó, hogy fél világ elé kiírtad, hogy hogyan basztak ki veled. Szerintem ezt simán eltudtátok volna intézni MSNen vagy tudom is én hol. Tudjátok ezzel csak szánalmasok vagytok, hogy itt marjátok egymást mindenki előtt. Már nem azért de az elején szerintem nem azért álltatok neki írni, hogy így végződjön az egész. Nézzetek mind magatokba mert amit műveltek az borzalmas és csak égetitek vele magatokat. A végén úgy is kifogtok békülni és akkor majd csak szégyellni fogjátok magatokat. Amúgy meg mindenki csak ember szerintem egyikőtök sem ismeri Robot úgy hogy konkrét véleményetek sem lehet róla csak az amit a fantáziátok kitalál. Mesi azért te se ítélj el ennyire senkit. Csak közlöm veled, hogy senki sem tehet róla ha van valami olyan baja ( mint pl a diszgráfia ) ez a húzásod nagyon gáz volt nem kell mást lenézned semmiért sőt örülj neki, hogy neked nincs semmi olyan problémád... szóval szerintem nézzetek mindannyian magatokba mert ez valami szánalmas

    VálaszTörlés
  47. Sziasztok!
    Na hát! Milyen szépen vagyunk itt!
    Mire is hasonlít? Nem is tudom!
    Nem értek egyet azzal, hogy Stefi kiírta azt, amit.
    Szerintem sem volt valami fair. Nem lett volna elég annyi, hogy kiszáll, mert nem ért egyet a többiek nézeteivel, vagy vmi?
    Az meg engem sértett, komolyan, hogy Spirit Bliss fejezetére azt mondta, hogy "elbaszta".
    Nahát...Nem lehetett volna valami kultúráltabb magyar szóösszetételt találni?
    A másik, hogy szerintem, hangsúlyozom hogy szerintem, a legjobb feji volt az Övé!
    Hozta a színt a töribe! Az egyik legjobb író, akit olvastam eddig, és nem érdemel ilyen kijelentést!
    Tök kendőzetlenül mond itt mindenki véleményt... Hát Stefi elindtott valamit.
    Stefi! Én olvaslak téged! És szeretem is egy-két írásod...De ez...
    Öhm...Mártírnak mutatod magad: persze engem midnenki támadjon, nem zavar!
    Szerintem ez nem szép dolog. Azért nem, mert ezzel is befolyásolod az embereket, hogy esetleg megsajnáljanak.
    Én is írok, nem mondom, hogy jó vagyok, de írok. Van olyan is, amit két másik lányzóval írok...Vannak dolgaink, ami nem tetszik a másiknak. Azt őszintén elmondjuk...És működik.
    Candy! Ne foglalkozz azzal, amit mondtak! Imádom az írásaid! És szerintem itt még nagyon sokan!
    Nem ilyen módon kellett volna ezt megoldani, szerintem.
    Nagyon remélem, hogy folytatódik a töri...Még ha csak a 3 lány is fogja írni!
    Csók!

    VálaszTörlés
  48. Ez érdekes és gyerekes..ne haragudj Stefi én olvasód vagyok és tetszik a törid eltekíntve hogy kibaszott szarul írsz! bétád megvan, de a bevezetőknél is kell, úgy érzem.
    Én eddig minden fejezet elolvsatam ezen a blogon, a legjobb írók írnak ide..és senki nem használja a blogot lekiszemetes ládának...akkor csinálj egy külön blogot ahol leírod mi bánt téged! egy valammit szeretnék mondani a többi csajnak:

    LÁNYOK KÉRLEK CSINÁLJATOK TI EGY KÜLÖN TÖRIT!!!
    ÉRTELMES ÉS FELNŐTT EMBEREK VAGYTOK!! KIEMELVE AZ ÉRTELMES SZÓ (XD)
    Stefi...mi a gyerekes? Fannit ideküldeni és elkotyogni azt hogy "nekem vannak háttérinfórmációi!

    Gerincet neked te lány, de kurva sürgősen!!
    Üdvözlettel: B.T

    VálaszTörlés
  49. Sziasztok!
    Előrebocsájtom, hogy én eddig sosem írtam komit, és a chat-en sem szóltam hozzá a bloghoz, és egyik írót sem ismerem.
    Azt hiszem mindennek megvan a maga helye. És bátran kijelenthetem, hogy szvsz ez nem volt a legötletesebb megoldás, ide kiteregetni a szennyest( a kommentelő írókkal mondjuk egyetértek, azt hiszem én sem bírtam volna ki szó nélkül ezt a helyzetet).
    Érettségről beszélsz Stefi, mikor ilyen módon rágalmazod, alázod meg a lányokat, és saját magad?
    Ne érts félre, én nem védem őket, de minden ami ellen ágálsz az írásodban, -hogy milyen nem vagy,- ezzel a cselekedettel, mégis pontosan őket igazolod, vagyis azt, hogy az elképzelésed szerint ők, miként vélekednek rólad.
    A kulisszatitkokról nem tudok, nem érdekel, nem is tartozik rám, csak az olvasottak alapján formálom a véleményem.
    Az az állításod meg , - miszerint kevés ilyen pasi van aki így viselkedik egy nővel - , erősen megcáfolandó, ha csak egy picit tájékozódsz a nagyvilágban, sajnos nem megy ez olyan ritkaságszámba.
    Az, meg hogy Rob milyen ember, hát ...
    Az, hogy láttad élőben, olvastál róla , láttál kismillió videót, az még nem jelent az ég világon semmit.
    A fanfic-nek meg nem az a lényege, hogy a saját elképzeléseid alapján alkotsz egy sztorit, és ruházol fel szereplőket olyan tulajdonságokkal, amiket te jónak látsz?
    Bocs, mindenkitől, nem áll szándékomban senkit megbántani, csupán az észrevételeimnek adtam hangot/betűt.
    Remélem azért a blog folytatódik tovább.
    Doroti

    VálaszTörlés
  50. Nem semmi amit itt műveltek. Szerintem az ilyen nézeteltérésnek nem itt a helye. Mindenki csak a maga igazát mondja, mi olvasók nem tudhatjuk hogy mi is történt pontosan,ezt csak ti tudhatjátok. Próbáljátok megbeszélni rendesen a dolgokat és legalább nem haragban elválni,mert az senkinek sem jó. Nem akarok nektek itt prédikálni mert nem ismerlek titeket és a helyzetet.

    Remélem azért folytatjátok a történetet, és hogy megpróbáljátok rendezni a helyzetet

    VálaszTörlés
  51. hát..már ne haragudjatok, de ez így elég gyerekes...
    oké Stefi, hogy a te ötleted volt, persze, megértem, hogy úgy szeretted volna vezetni a szálakat, ahogy eltervezted, csak hát gondolhattad volna, hogy ha belevonsz más írókat is, nekik is vannak elképzeléseik...
    az meg, hogy Rob nem lenne ilyen bunkó az életben... már ne haragudj, de az életben már h fordulna elő az, hogy összejön egy bárban dolgozó valakivel?..( mert mindenki tudja, hogy ez fog történni..)
    szóval ha ilyen megeshet egy történetben, az is megeshet, higy bunkón viselkedik..ugyanis ez egy fanfic..
    a többieknek meg üzenem: kedves tőletek, hogy mindenki egy ember ellen van..
    én senki pártján nem állok, bár gondolom, ez a kommentár senkit ne érdekel...
    az első tíz komit elolvastam, meguntam, ki ennek adott igazat, ki annak, sztem meg egyltalán senkinek sincs igaza..
    barátok vagytok elvileg, viselkedjetek is úgy..ennyi
    peace
    J

    VálaszTörlés
  52. Sziasztok!

    Nem is tudom, hogy kezdjem... A kezdetektől fogva olvastam a történetet, és kitartottam mellette. Nem értettem minden fordulattal egyet, de hát az a szép ebben a több írós dologban, hogy a változatosság gyönyörködtet - elfogadtam, és feldolgoztam, aludni is tudtam tőle. Nem ismerek minden írót, de akit igen, azok a saját blogjaikon fantasztikusan írnak. Viszont az ő helyükben - dacára a fejlilulásnak és a szállingózó vérnyomásnak - nem szóltam volna ehhez a külön "fejezethez" semmit sem. Nehéz lett volna lenyelni a békát, kurva nehéz, de lenyeltem volna!

    Tudom, nem tudom, min mentek keresztül, de ez akkor sem az olvasókra tartozik! Sztem. Nagyon nem! Ide elvileg az ő véleményeik jönnének, erre azt kell látniuk, hogy az írók egymással ezen a fórumon veszekednek... Találjatok ki erre vmi más formát, mert ez tarthatatlannak tűnik.

    Nagyon szépen kérek minden írót, hogy ezért ne orroljon meg rám, mert nem azért írtam. Ezzel sztem csalódást indukáltok a látogatókban... Fogalmam sincs, mi történt, de nem is érdekel. Direkt nem emelek ki senkit sem név szerint, mert, mint mondtam, nem tudhatom, pontosan mi-hogyan-miért, stb történt, és így nem vagyok hajlandó ennél konkrétabb véleményt formálni.

    De egy dolgot ajánlanék megfontolásra, ha lehet. Aki igazán (!) felnőtt, az nem jön ide gyalázkodni, egymást ócsárolni a komik közé... Ezen gondolkozzatok el! Tisztelet a negatívumkodás nélküli hozzászólásoknak.

    Egyetértek az előttem hozzászólóval: én sem fogom senki pártját. A diszgráfia tényleg nem egy szerzett betegség, hanem egy állapotszerűség, és aki ezzel dobálózik, akár tudja, mit jelent, akár nem, az NAGYON nézzen magába, és futtasson le magán egy szellemi ellenőrző programot... Aztán még egyszer... És még egyszer!

    Nyugodjatok le lányok, mert ez semmire sem vezet! Nem ismerlek Titeket személyesen, de akkor is szar látni, hogy értelmes emberek így marakodnak :( És egymást így legerinctelenezni... Ez a leginkább szomorú...

    És most kérek elnézést a szóhasználatért, ha vki úgy véli, néhol nem illően fogalmaztam.

    Sziasztok,
    Zsófi

    VálaszTörlés
  53. :O hogy mi kéne ide? Önkontroll, tolerancia. Ha ez egyikőtökben sincs meg, akkor minek kezdtétek el írni ezt az egészet? Felesleges volt. Se Stefi, se a többiek ne védjék magukat. Szerintem mindannyian hibásak vagytok. Látok egy önbizalomhiányos, kissé gyerekes lányt, aki kiáll az igazáért, próbál támadni, csak az a baj, hogy önmaga ellen beszél, mikor azt írja neki ne mondják meg mit írjon, mikor ő mondja meg, hogy más mit írjon. És látok lányokat, akik ezzel ugyanígy vannak. Egy a hiba, ezt az egy dolgot kéne megoldani. Az író szabadság az íróknak egy szent dolog.

    gratula.

    VálaszTörlés
  54. én is leírom a véleményem ha már itt vagyok.
    nem ismerek senkit se személyesen. szóval pártatlan vagyok.
    szerintem mindannyitoknak igaza van valamiben.és érthető Stefi kiborulása ( az ő szemszögéből) bár lehetett volna emberibb módon elintézni. a FANFICTION szó jelentése : FAN=RAJONGÓ FICTION=KITALÁLT DOLOG. vagyis rajongó által kitalált dolog. szóval akár Rob is lehetne ilyen bunkó, mert ez csak a fejetekben él egy kitalált dolog.
    és tulajdonképpen azon vitáztok( bár nem tudom, hogy ez minek számít), hogy ki-kicsodát néz le. ez szánalmas mindannyitok részéről. és az, hogy a barátnők a másik mellé állnak teljesen normális. hisz azok a jó barátok akik kiállnak a másik mellett.
    na sziasztok. ezek után kisebb a lelkesedés...

    VálaszTörlés